Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماشین های جوجه کشی جدید که توسط گروه صنعتی اسکندری ( تولید کننده برگزیده خانه صنعت در سال ۹۵ ) طراحی و تولید گردیده­ است امکان جوجه گیری از تخم انواع پرندگان علاوه بر تخم نطفه دار مرغ را برای سرتاسر کشور فراهم می‌کند. ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۸ بازار نظرات

 

دستگاه های جوجه کشی یا اصطلاحا انکوباتور­ها از جمله مهمترین ملزومات مورد استفاده در صنعت طیور کشور میباشند و سالانه حدودا 11 میلیون دلار صرف واردات انواع مختلف دستگاه جوجه کشی در کشور میگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله مهمترین ویژگی های دستگاه های جوجه کشی وارداتی که باعث ارجح بودن آنها بر نمونه های داخلی میگردد استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی و منطق فازی در این ماشین های جوجه کشی میباشد.

برای اولین بار در کشور یکی از تولید کنندگان ماشین جوجه کشی در شمالغرب کشور با همکاری اساتید دانشگاه صنعتی ارومیه موفق به تولید انبوه ماشین جوجه کشی هوشمند منطبق برمنطق فازی در کشور شده­‌اند.

ماشین های جوجه کشی جدید که توسط گروه صنعتی اسکندری ( تولید کننده برگزیده خانه صنعت در سال 95 و بزرگترین تولید کننده ماشین جوجه کشی در خاورمیانه ) طراحی و تولید گردیده­ است امکان جوجه گیری از تخم انواع پرندگان علاوه بر تخم نطفه دار مرغ را برای سر­تاسر کشور فراهم میکند.

با استفاده از نسل جدید ماشین های جوجه کشی ساخته شده توسط این کارخانه امکان تهیه جوجه های یک روزه مرغداری های سرتاسر کشور در محل مرغداری و یا در فارم های مرغ مادر فراهم گردیده است و همچنین با توجه به هوشمند و فازی بودن پروتکل تنظیم دما و رطوبت در این دستگاه­ های جوجه کشی ، تولید جوجه یک روزه در سرتاسر اقلیم ایران وجود خواهد داشت.

علاوه بر مرغداری ها با دست یابی صنعت کشور به این تکنولوژی جدید امکان جوجه کشی از سایر پرندگان جهت بهره برداری از تخم و گوشت آنها فراهم خواهد شد. به گزارش واحد خبر استان آذربایجان غربی تاکنون علاوه بر نژادهای مختلف مرغ از این دستگاه ها برای جوجه کشی از شترمرغ ، بلدرچین ، کبک ، بوقلمون ، اردک و غاز و قرقاول نیز استفاده شده است.

به گفته مهندس اسکندری مدیریت فروش این کارخانه به ازای هر ماشین جوجه کشی متوسط و بزرگ که در این کارخانه تولید میشود دو شغل به صورت مستقیم ایجاد میگردد همچنین امکان ایجاد اشتغال در کارگاه­ های کوچک و متوسط پرورش انواع پرندگان مانند بلدرچین و کبک و بوقلمون نیز تقویت میگردد.به گفته ایشان گروه صنعتی اسکندری به عنوان بزرگترین سازنده ماشین جوجه کشی در ایران مطرح بوده و انواع دستگاه های جوجه کشی هوشمند با ظرفیت 10 تا صد هزار تخم را تولید و علاوه بر بازار داخلی به برخی کشور­های عرب حوزه خلیج فارس و آسیای میانه نیز صادر مینماید.

مدیریت فروش این مجتمع تولیدی در ادامه می افزاید علاوه بر بهره برداری از ماشین های جوجه کشی غول پیکر این کارخانه در واحد های مرغ مادر سرتاسر کشور از دستگاه جوجه کشی خانگی این کارخانه جهت جوجه کشی و پرورش طیور محلی و بومی نیز استفاده گسترده ای صورت میگرید به گفته ایشان درآمد خالص یک واحد خود اشتغالی روستایی که با استفاده از دستگاه های ارزان قیمت این کارخانه اقدام به جوجه کشی از بوقلمون بومی مینماید در سال از 50 میلیون تومان تجاوز میکند.

به نظر می رسد جوجه کشی و پرورش پرندگانی مانند غاز و اردک در شمال کشور ، بوقلمون در منطقه آذربایجان و جوجه کشی و پرورش کبک ، بلدرچین در مناطق مرکزی ایران رونق بیشتری داشته باشد.

این کارخانه تخصصی تولید انکوباتور پرندگان دستگاه جوجه کشی حرفه ایمخصوص تکثیر پرندگان زینتی گران قیمت و خاص نیز تولید مینماید که بیش از 90 درصد این تولیدات به کشور­های عرب حوزه خلیج فارس صادر میگردد این دستگاه های جوجه کشی که بسیاری از باغ وحش های کشور نیز به آن تجهیز شده­اند توانایی جوجه گیری از پرندگان زینتی مانند طاووس ، کاسکو ، طوطی ، فنج و همچنین پرندگان شکاری مانند شاهین و عقاب را دارند و در تولید آنها نیز از منطق فازی و تکنولوژی هوش مصنوعی بهره برداری گردیده است.

انتظار می رود با روند رو به رشد تولید ماشین های جوجه کشی هوشمند در کشور علاوه بر رونق اشتغال مولد و خود اشتغالی در کشور روند خروج ارز از محل واردات ماشین های جوجه کشی معکوس گردد.

رپورتاژ آگهی: این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط تسنیم تایید و یا رد نمی شود.

R1234/P1234/S1407/CT12 واژه های کاربردی مرتبط رپورتاژ آگهی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۲۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند

اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی درباره روند ساخت مسکن در کشور گفت: یک مقداری با آن تعدادی که برای ساخت مسکن در کشور مطرح شده فاصله داریم البته فوت وزیر سابق راه و شهرسازی هم در این زمینه بی‌تاثیر نبود همچنین یک مقداری هم بر روی شیوه کار مسئله پیش آمد که الان حل شده، اما تنها چیزی که باقی مانده، همکاری بانک‌ها است.

وی اظهار کرد: اگر بانک‌ها بیایند و سهم خود را بدهند جهش خیلی خوبی در ساخت مسکن به‌وجود خواهد آمد.

به گزارش ایران جیب، عضو کمیسیون عمران مجلس افزود: بانک مرکزی و شورای عالی مسکن گام‌هایی را برداشته‌اند و میزان وامشان قبلا صفر بود، اما الان وامشان بین ۱۵، ۱۶ و ۱۷ درصد است البته بانک‌های خصوصی میزان وامشان صفر است و در این زمینه باید کاری انجام شود، چون اگر وامی نباشد اصلا کاری انجام نمی‌شود.

نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس تصریح کرد: می‌توان تا آنجایی که امکان‌پذیر است زمین را به مردم بدهیم و به‌جای آن وام ندهیم البته قبلا هم این کار انجام می‌شده است لذا از این سیاست وزارت راه استقبال می‌کنیم تا در شهر‌هایی که امکانش وجود دارد زمین رایگان بدهند تا مردم خود خانه بسازند و شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم را محقق کنیم.

شاکری اظهار کرد: زمین اگر برای فرد باشد مردم شده باشد که ماشین و طلای خود را بفروشند این کار را می‌کنند تا خانه خود را بسازند و در آن زندگی کنند بنابراین باید این امر در اولویت اول باشد، چون در همکاری نکردن بانک‌ها دادن زمین رایگان به مردم برای اینکه خودشان ذیل نظارت شهرداری‌ها و نظام مهندسی اقدام به ساخت‌وساز کنند بهترین کار است.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان‌کرد: فاصله آورده مردم و تسهیلات بانکی با قیمت تمام شده معنادار است و اگر فکری برای آن نکنیم مردم باز گرفتار می‌شوند یعنی یک جایی می‌گویند برویم آن را به دلال‌ها بفروشیم یا اینکه نرخ سود را در ۱۸ درصد نگه داریم، چون تعدادی از مردم نمی‌توانند از آن استفاده کنند بنابراین اهدای زمین رایگان به مردم و آمدن بانک‌ها برای انجام کار سرعت ساخت‌وساز را بالا می‌برد.

وی تاکید کرد: به نظرم تصمیمات درستی اتخاذ شده و باید با سرعت کار را جلو ببریم همچنین به ازای تخریب یک واحد فرسوده حداقل می‌توان سه واحد ساخت لذا باید برای بافت‌های فرسوده فکری کرد تا بخشی از مشکلات شهر‌های بزرگ حل شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • نحوه ساخت لیفتراک در کارخانه + فیلم
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • اولین زیردریایی نظامی ساخت چین تحویل پاکستان شد
  • عکس| دو تصویر ناب از «ماشین دودی»؛ نخستین لوکوموتیو ایران
  • اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود