Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@12:41:42 GMT

کارآفرینی و درآمدزایی با جوجه کشی

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۱۶۹۹

کارآفرینی و درآمدزایی با جوجه کشی

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، جوجه کشی از پرنده های مختلف مانند مرغ، بلدرچین، کبک، اردک و یا از پرنده‌های زینتی مانند عروس هلندی، طوطی برزیلی و کاسکو به دلیل هزینه پایین و همچنین امکان خریداری و بهره گیری از دستگاه جوجه کشی ارزان به یک فعالیت سودآوری تبدیل شده است.

شرایط فعلی جامعه و کمبود شغل باعث شده تا افراد بیشتر به دنبال ایجاد یک منبع درآمد مناسب باشند و این امر به خودی خود باعث شده تا افراد زیادی به زمینه جوجه کشی وارد شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این مقاله جوجه کشی و درآمدزایی از این راه به صورت کامل توضیح داده خواهد شد.

جوجه کشی از شترمرغ و درآمد زایی از فروش محصولات آن

فعالیت در زمینه جوجه کشی به شکل صنعتی می‌تواند درآمد قابل توجهی را برای پرورش دهنده به وجود بیاورد. پرنده های مختلفی چون مرغ، بلدرچین، کبک و شترمرغ به دلیل دوام بالا و هزینه پایین و همچنین محصولات متنوع بیشتر مورد توجه بیشتر پرورش دهنده ها هستند. باید به این نکته توجه داشت که جوجه کشی و پرورش این پرنده‌ها در مقیاس بزرگ یعنی در واقع به شکل صنعتی می تواند سود بالایی را برای به ارمغان بیاورد.

این امر باعث شده تا شرکت های متفاوتی در این زمینه به صورت جدی فعالیت کرده و انواع دستگاه جوجه کشی در ظرفیت های متنوع با توجه به نیاز کاربر طراحی و تولید نمایند. البته دانستن این نکته نیز خالی لطف نیست که برخی افراد برای پایین آوردن هزینه اقدام به ساخت دستگاه جوجه کشی می‌کند که در این حالت نمی‌توان راندمان را بالایی را برای تبدیل تخم‌های نطفه‌دار به جوجه در نظر گرفت.

جوجه کشی از پرنده شترمرغ به دلیل تولید ۴ محصول متنوع و گران قیمت علاوه بر ایران در بیشتر کشور ها از جمله آفریقا در راس توجهات قرار دارد. از شترمرغ که بزرگترین پرنده حال حاضر کره زمین است چهار محصول تخم، گوشت، چرم و پر بدست می آید. هر یک از این محصولات در صنعت های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد؛ برای نمونه چرم شترمرغ به دلیل کیفیت بالا و عدم امکان نفوذ پذیری آب در صنعت بزرگ پوشاک استفاده می شود این در حالی است که گوشت و تخم این پرنده به دلیل غنی بودن از انواع مواد مغذی و همچنین کلسترول پایین در آشپزی بیشتر کاربرد دارد.

از پر شترمرغ به دلیل داوم و ظرافت بالا برای تولیدی انواع گردگیر ها و یا برای زیبایی بخشیدن به سایر وسیله های زینتی بهره گیری می شود. اساساً جوجه کشی از این نوع پرنده به شکل طبیعی نمی تواند مقرون به صرفه باشد، علاوه بر این درصد ریسک در جوجه کشی به شیوه طبیعی بالا است.

بهره گیری از دستگاه جوجه کشی شترمرغ برای تبدیل تخم‌های نطفه دار به جوجه بهترین روش ممکن است چرا که جوجه کشی از تخم شترمرغ با دیگر پرنده‌ها متفاوت است. همانگونه که می‌دانید پوسته تخم شتر مرغ ضخیم است و به این دلیل در مرحله ستر جوجه کشی باید اندکی از رطوبت داخل تخم گرفته شود تا رطوبت در داخل تخم کاهش پیدا کند و این در حالی است که در جوجه کشی از تخم انواع پرنده ها باید میزان رطوبت در داخل دستگاه به مقدار قابل توجهی افزایش پیدا کند.

شایان ذکر است دوران هچر در جوجه کشی از تخم نطفه دار این پرنده همانند دیگر پرنده ها است و باید رطوبت لازم برای تخم ها تامین شود. اساساً این فرایند حساس در حالت طبیعی به سختی انجام می پذیرد چرا که ایجاد شرایط لازم برای تخم های نطفه دار امری دشوار است. شما می توانید با توجه به نیاز خود یک دستگاه جوجه کشی شترمرغی در ظرفیت مناسب خریداری نموده و با استفاده از آن تمامی شرایط لازم برای جوجه کشی از تخم نطفه دار این پرنده را به وجود بیاورید.

انتخاب دستگاه جوجه کشی مناسب

اساساً برای جوجه کشی از پرنده های مختلف باید با توجه به نیاز خود، شرایط لازم برای جوجه کشی و فضایی که در اختیار دارید اقدام به انتخاب دستگاه جوجه کشی بپردازید. برای نمونه تخم نطفه دار پرنده های زینتی مانند مرغ عشق، کاسکو و یا طوطی برزیلی از قیمت نسیتاً بالایی برخوردار است این رو باید از دستگاه هایی استفاده شود که برای مخصوص جوجه کشی از پرنده های زینتی طراحی شده است. این در حالی است که برای مقیاس های بزرگ مانند مرغداری و یا سالن پرورش طیور باید از دستگاه های صنعتی در ظرفیت های بالا استفاده شود.

در انتخاب نوع دستگاه باید برخی فاکتور ها مانند نوع سنسور اندازه گیری دما و رطوبت، جنس بدنه، شانه جوجه کشی، سیستم رطوبت رسانی و سیستم تامین دما به صورت کامل مورد بررسی قرار داده شوند چرا که همین فاکتور ها تعیین کننده کیفیت یک محصول هستند. برای نمونه دما و رطوبت استاندارد در داخل دستگاه از اهمیت بالایی برخوردار است و اندکی تغییر در آنها می تواند باعث از دست رفتن تخم‌های نطفه دار شود از این رو نوع سنسور استفاده شده در دستگاه به عنوان وسیله ای که وظیفه اندازه گیری دما و رطوبت را دارد باید در راس توجهات قرار بگیرد.

جالب است بدانید که برخی افراد همین وسیله ها را جداگانه از بیرون خریداری می کنند و با استفاده از آنها اقدام به ساخت دستگاه جوجه کشی می نمایند تا هزینه ای را که برای دستگاه جوجه کشی متحمل می شوند را به حداقل برسانند. توجه داشته باشید که جوجه کشی فرایندی بسیار حساس است و خلق یک شرایط پایدار در داخل دستگاه نیازمند یک طراحی تخصصی و ساخت استاندارد می باشد به همین دلیل نمی‌توان از یک دستگاه جوجه کشی ساخته شده در مکانی غیر از یک کارخانه معتبر انتظار راندمانی قابل توجه داشت.

تهیه و تنظیم: سایت net.دستگاه-جوجه-کشی

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4640712

منبع: مهر

کلیدواژه: جوجه ریزی پرورش شترمرغ کسب و کار طرح اشتغالزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۱۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان

یک شرکت اسلواکیایی موفق شد اولین پرواز یک خودروی پرنده به همراه یک مسافر را به انجام برساند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، یک شرکت هوانوردی متعلق به کشور اسلواکی موسوم به کلاین ویژن (Klein Vision) اولین پرواز مسافربری جهان را با خودروی پرنده خود انجام داد.

به نقل از آی‌ای، شرکت کلاین ویژن با خودروی پرنده خود به نام ایرکار (AirCar) در حالی که یک نوازنده فرانسوی به نام ژان میشل ژار را به عنوان مسافر در خودروی پرنده خود داشت، به این نقطه عطف دست یافت.

این آزمایش در یک باند فرودگاهی در کشور اسلواکی انجام شد.

در ویدئویی که این شرکت منتشر کرده است، یک خودروی پرنده اسپرت بال‌دار دیده می‌شود که در ابتدا روی باند فرودگاه روی چهار چرخ خود حرکت می‌کند و سپس با باز شدن بال‌های کنار و عقب و سرعت گرفتن، از زمین بلند می‌شود و در هوا معلق می‌ماند. چند دقیقه بعد نیز به سلامت فرود می‌آید.

گفتنی است که در ژوئن ۲۰۲۳ یک خودروی پرنده به نام «مدل ای»(Model A) که توسط شرکت الف ایروناتیکس (Alef Aeronautics) که مقر آن در کالیفرنیاست، توسعه یافته است، گواهینامه صلاحیت پروازی ویژه را از اداره هوانوردی فدرال ایالات متحده دریافت کرد. این اولین وسیله نقلیه در نوع خود است که مجوز رسمی پرواز را از دولت ایالات متحده دریافت می‌کند.

توسعه خودروهای پرنده

در سال ۲۰۲۱ خودروی پرنده AirCar اولین پرواز درون شهری خود را انجام داد که طی آن یک پرواز ۳۵ دقیقه‌ای بین فرودگاه‌های بین المللی نیت را و براتیسلاوا را در اسلواکی انجام داد.

این خودروی پرنده در ژانویه ۲۰۲۲ گواهی صلاحیت پروازی دریافت کرد و این شرکت ادعا می‌کند که نمونه اولیه آن ۱۳۰ ساعت پرواز و ۵۲۰ برخاست و فرود در فرودگاه‌های بین‌المللی مختلف را به ثبت رسانده است.

خودروی پرنده AirCar شامل چندین واحد کاربردی است که برای انجام همزمان سفرهای زمینی و هوایی طراحی شده‌اند. بدنه آیرودینامیکی آن نه تنها مسافران را به راحتی در خود جای می‌دهد، بلکه عملکرد بالابری را در طول پرواز نیز افزایش می‌دهد.

از جمله ویژگی‌های پیشرفته آن می‌توان به بال‌های جمع شونده، دُم تاشو و سیستم استقرار چتر نجات اشاره کرد. دم تاشوی آن نقش مهمی در بهبود پایداری طولی و قابلیت‌های برخاستن مانند هواپیماهای سنتی دارد. ضمن اینکه در حالت سفر زمینی، این دم جمع شده و با اندازه جمع و جورتر به تطبیق‌پذیری ایرکار در محیط‌های شهری کمک می‌کند.

این شرکت اعلام کرده است که قصد دارد در پیشرفت‌های آتی خود اقدام به تولید خودروهای پرنده دارای سه و چهار نفره، موتورهای دوگانه و یک نسخه آبی-خاکی کند.

نمونه اولیه AirCar به موتور ۱۶۰ اسب بخاری شرکت بی‌ام‌و مجهز شده است که دارای یک ملخ ثابت و یک چتر برای اقدامات ایمنی بیشتر است.

کلاین ویژن می‌گوید مدل دو نفره این خودروی پرنده وزنی در حدود ۱۱۰۰ کیلوگرم دارد و ظرفیت بلند کردن بار آن ۲۰۰ کیلوگرم است. همچنین قادر است تا ارتفاع ۲۵۰۰ متر اوج بگیرد و به حداکثر سرعت ۱۰۳ گره (۱۹۰ کیلومتر بر ساعت) دست یابد.

این شرکت برای ساخت نمونه‌های آینده ایرکار، آزمایش موتور هوانوردی پیشرفته ADEPT Airmotive را به پایان رسانده است که به طراحی قوی، سبک و کم‌مصرف مشهور است.

کد خبر 748345

دیگر خبرها

  • رونالدو مغلوب پرنده سعودی شد!
  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود
  • ویدئویی شگفت‌انگیز از صدای جوجه تیغی که شبیه گریه نوزاد است
  • (ویدئو) اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان
  • (ویدئو) مرگ جوجه‌ پنگوئن‌های امپراتور در پی ذوب بی‌سابقه یخ در قطب جنوب
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان