Web Analytics Made Easy - Statcounter

درست ۱۰ سال پیش بود که شرکت پرطلایی (دی کیو شاپ) اولین گام خود را در جهت تامین تجهیزات پرورش طیور برداشت و در حال حاضر وارد یازدهمین سال فعالیت خود در این عرصه شده است. تا اواسط دهه هشتاد اکثر فعالان صنف پرورش مرغ و طیور برای خرید دستگاه جوجه کشی باید از تولیدات خارجی استفاده می‌کردند اما با گسترش این نوع کسب‌وکارها و با همت مهندسان ایرانی امروزه نه تنها نیاز به تجهیزات پرورش طیور در کشور برطرف شده است بلکه موفق به صادرات به کشورهای همسایه نیز شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروشنده منتخب دستگاه و تجهیزات جوجه کشی

دی کیو شاپ که در همایش داتیکس شهریور ماه سال ۹۸ به عنوان برترین عرضه کننده دستگاه‌های جوجه کشی در ایران معرفی شد، نقش مهمی را در اشتغال‌زایی در دهه گذشته ایفا کرده است. این مجموعه علاوه بر فروش دستگاه‌ها و تجهیزات جانبی پرورش طیور، تمام اطلاعات مورد نیاز برای پرورش پرندگان را از طریق وب‌سایت و اپلیکیشن خود به مشتریان ارائه می‌دهد و از طریق فضای همراه و همگام با مشتریان خود بوده است.

اگر شخصی به فکر اشتغال‌زایی و کسب درآمد از طریق پرورش پرندگان است این مجموعه از صفر تا صد همراه و راهنمای او خواهد بود.

برتری‌های دستگاه جوجه کشی دی کیو شاپ

ماشین‌های جوجه کشی نقش مهمی در بازدهی و سود دارند. چرا که خرابی دستگاه‌ها می‌تواند در دوره جوجه کشی اختلال ایجاد کرده و نرخ جوجه آوری را پایین بیاورند. گروه صنعتی دی کیو شاپ با به کارگیری تیم فنی مجرب در کنار خواهد بود و با توجه به در دسترس بودن لوازم یدکی این محصولات در صورت بروز مشکلات در کوتاه‌ترین زمان می‌توان قطعه مورد نیاز را تهیه کرده و اگر در طول دوره گارانتی است از خدمات گارانتی استفاده کرد.

دستگاه‌های جوجه کشی دی کیو شاپ تمام اتوماتیک بوده و می‌توان آنها را برای پرورش تمام پرندگان و تخم گذاران (حتی خزندگان) استفاده کرد. اما با توجه به سودآوردی و بازار مطمئن، پرورش کبک،‌ بلدرچین، غاز و شترمرغ بیشتر از سایر پرندگان است.

مشتریان دی کیو شاپ بارها و بارها موفق به جوجه آوری  صد درصدی شده‌اند که این موفقیت زمانی به دست می‌آید که تجربه و کیفیت در کنار هم قرار گیرند. علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده فیلم‌های ارسالی مشتریان و اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب سایت دی کیو شاپ مراجعه کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دستگاه جوجه کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۰۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی

ایسنا/سمنان مدیرکل دامپزشکی استان سمنان از رتبه نخست این استان در کشور به لحاط تنوع در تولید اقلام دارویی در حوزه دام و طیور در سطح کشور خبر داد.

دکتر حمید حسینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از نظر تنوع در تولید، کارخانه‌های داروسازی این استان ۸۵ درصد از اقلام دارویی کشور را به لحاظ تنوع ، تولید و عرضه می‌کنند.

وی از تولید ۴۵۹ قلم انواع داروی دام و طیور در کارخانه‌های این استان خبر داد و افزود: پانزده کارخانه فعال تولید داروی دامی در سطح استان سمنان فعالیت دارند که اداره کل دامپزشکی استان بر روند تولید آنها نظارت دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به اینکه این استان از مهمترین قطب‌های تولید داروی دامی در کشور است ادامه داد: استان سمنان نه تنها رتبه اول کشور در تنوع داروی تولیدی در حوزه دامی را دارد بلکه این استان رتبه دوم کشور را نیز به لحاظ حجم تولید داروی دامی نیز دارد.

دکتر حسینی با اذعان به اینکه بخش عمده نیاز کشور به واکسن، مکمل‌های معدنی و انواع داروی دام و طیور در کارخانه‌های این استان تامین می‌شود، اضافه کرد: بخش خصوصی استان در این بخش سرمایه‌گذاری‌های قابل توجهی کرده و این صنعت، اشتغال خوبی در استان ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه دامپزشکی هم بر فرآیند تولید اقلام دارویی نظارت دارد و هم بعد از تولید به بررسی و پایش باقیمانده احتمالی برخی از داروها در گوشت و مواد پروتئینی استحصالی می‌پردازد، گفت: در واقع اداره کل دامپزشکی در کشتارگاه های دام و طیور و دیگر مراکز مرتبط با نمونه‌برداری‌های مستمر و فصلی به رصد و پایش باقیمانده‌های دارویی، آنتی‌بیوتیک، فلزات سنگین، انواع سموم، کپک و مایکوتوکسین  و...در مواد تولیدی از جمله گوشت استحصالی سفید و قرمز، شیر، عسل، تخم‌مرغ و...می‌پردازد.
وی با اشاره به اینکه همه این آزمایشات در آزمایشگاه‌های دامپزشکی انجام می‌شود، افزود: خوشبختانه در بررسی‌ها و آزمایش‌های یک سال گذشته به هیچ مورد جدی از آلودگی مواد پروتئینی تولیدی به این باقیمانده های دارویی نرسیدیم و همه شهروندان می‌توانند با خیال راحت از تولیدات استان استفاده کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به خطرات ناشی از این باقیمانده های دارویی ادامه داد: برخی بیماری‌ها نظیر ناباروری، مشکلات گوارشی و متابولیکی و...می‌تواند ناشی از همین باقیمانده‌های دارویی باشد، لذا با توجه به اهمیت موضوع سازمان دامپزشکی در این بخش با حساسیت بالا بر روند تولید و عرضه نظارت جدی دارد.
وی از این دستگاه دولتی به عنوان دستگاه پیشرو در برون‌سپاری‌ها نام برد و تصریح کرد: در همین راستا بین ۵۰ تا ۷۰ درصد از عملیات واکسیناسیون دام و طیور در استان به همکاران فعال در بخش خصوصی واگذار شده است.

حسینی با بیان اینکه خدمات واکسیناسیون به صورت کاملا رایگان ارائه می‌شود، اظهار کرد: واکسن توسط اداره کل دامپزشکی استان، تهیه و به صورت رایگان در اختیار فعالان بخش خصوصی حوزه دامپزشکی قرار می‌گیرد و آنها نیز این خدمات را به صورت رایگان در اقصی‌نقاط استان ارائه می‌دهند. البته حق‌الزحمه این همکاران از سوی سازمان دامپزشکی پرداخت می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه تا دهه ۷۰ و حتی اوایل دهه ۸۰ این همه این خدمات از سوی اداره کل دامپزشکی و مجموعه دولتی انجام می‌شد، افزود: در واقع با برون‌سپاری بخش زیادی از خدمات، به شکل‌گیری بخش خصوصی در این بخش کمک شد و امروزه تنها در این بخش بیش از ۲۷۰ اشتغال مستقیم در استان ایجاد شده است که این همکاران در قالب نظام دامپزشکی به هم‌استانی‌ها از نردین، کالپوش و فرومد در دورترین نقطه شرقی تا ایوانکی در غربی‌ترین نقطه استان به ارائه خدمت می‌پردازند. خوشبختانه امروزه همکاران ما در همه شهرها، روستاها و دهستان‌ها حضور یافته و به ارائه خدمت در این بخش مهم و استراتژیک می‌پردازند.

وی از دامپزشکی به عنوان یک دستگاه حاکمیتی مهم نام برد و گفت: دامپزشکی یک دستگاه سلامت‌محور است که هم به صیانت از تولید در بخش جهادکشاورزی می‌پردازد و هم در حوزه وزارت بهداشت به صیانت از سلامت در بحث بیماری‌های مشترک بین انسان و دام که تضمین‌کننده زنجیره امنیت غذایی و اشتغال پایه در صنعت دامپروری‌ست، می‌پردازد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • انتخاب معلم دزفولی به عنوان معلم نمونه کشوری
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • هشت معلم نمونه استان ایلام تجلیل می‌شوند
  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال