Web Analytics Made Easy - Statcounter

رپورتاژ تبلبیغی / آیا قصد دارید که فعالیت تجاری خود را با جوجه کشی از پرنده های مختلف شروع کنید؟ اگر پاسخ شما مثبت است ما پاسخگوی نیاز شما هستیم.

آیا قصد دارید که فعالیت تجاری خود را با جوجه کشی از پرنده های مختلف شروع کنید؟ اگر پاسخ شما مثبت است ما پاسخگوی نیاز شما هستیم. یک منبع بسیار کامل در عرصه دستگاه های جوجه کشی و تجهیزات مرغداری نیاز دارید  که برای پوشش کامل نیاز کار آفرینان و پرورش دهندگان طیور انواع دستگاه جوجه کشی کوچک، متوسط و صنعتی به بازار عرضه مینماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستگاه های جوجه کشی این وب سایت حاصل کوله باری از تجربه 26 ساله بوده که بر اساس تکنولوژی پیشرفته و نوین طراحی و تولید میشوند و به لحاظ کیفیت هم تراز با نمونه های موفق خارجی می باشند.

پرورش طیور و جوجه کشی از آنها یک کسب و کار سودآور می باشد که بازگشت سرمایه آن نیز سریع است. اگر دانش تخصصی لازم را برای شروع این کار در اختیار ندارید و برای اولین بار است که می خواهید در این عرصه قدم بگذارید، نگران نباشید ما در این کسب و کار همراه شما هستیم و تمامی آموزش های لازم برای موفقیت در این تجارت را در اختیار شما قرار میدهیم.

چرا جوجه کشی؟

پاسخ به این سؤال کوتاه می باشد. زیرا این کسب و کار بسیار سودآور بوده و بازگشت سرمایه آن نیز سریع است. صنعت پرورش طیور یکی از مشاغلی می باشد که در جهان به سرعت در حال رشد و توسعه است. تخم و گوشت پرنده های مختلف نظیر مرغ، بوقلمون و ... منبع بسیار مناسب برای تأمین پروتئین می باشد و تقاضا برای تخم و گوشت آنها همیشه رو به افزایش است.

آیا برای شروع جوجه کشی به سرمایه زیادی احتیاج دارم؟

خیر، شما می توانید با سرمایه کم نیز این کسب و کار را شروع کنید و تقریبا ظرف یک ماه به درامد برسید. در ابتدا می توانید در ظرفیت های پایین اقدام به جوجه کشی نمایید و سپس کسب و کار خودتان را توسعه دهید و از دستگاه های صنعتی استفاده کنید.

 

 

 

 

از کجا تجهیزات لازم را برای شروع جوجه کشی تهیه کنم؟

وب سایت joojekesh.com انواع دستگاه جوجه کشی پیشرفته و حرفه ای و خانگی عرضه میکند که بسته به نیاز و توان خود می توانید از آن بهره ببرید. در این وب سایت طیف وسیعی از انواع دستگاه های جوجه کشی اعم از خانگی، اتوماتیک، حرفه ای، نیمه صنعتی و صنعتی موجود می باشد. علاوه بر این قطعات مختلف برای ساخت دستگاه جوجه کشی همچون  شانه جوجه کشی  موتور، کنترلر جوجه کشی، حسگر دما و رطوبت و ... و لوازم مرغداری نیز در این وب سایت در اختیار شما قرار دارد که می توانید آن را تهیه کنید. این وب سایت با ارائه محصولات متنوع و بی نظیر تمامی نیازهای شما در زمینه پرورش طیور را پوشش می دهد.

برای شروع جوجه کشی به چه تجهیزاتی نیاز دارم؟

از همه مهمتر به تخم نطفه دار و دستگاه جوجه کشی نیاز خواهید داشت. ما به شما مشاوره رایگان قبل خرید ارائه میدهیم تا بهترین دستگاه و متناسب ترین آن را برای کسب و کار خود انتخاب کنید. علاوه بر این در مورد نیازهای خاص جوجه کشی نیز صحبت خواهیم کرد.

برای شروع جوجه کشی به چه امکاناتی نیاز دارم؟

برای کار با دستگاه جوجه کشی و همچنین عملکرد بهینه آن باید یک اتاق مجزا برای آن در نظر بگیرد. اتاق مد نظر باید جریان هوای مطلوبی داشته و دما و رطوبت داخل آن برای جوجه کشی ایده آل باشد. در حالت ایده آل دمای اتاق مابین 18 الی 25 درجه سانتی گراد با رطوبت نسبی 40 الی 50 درصد برای جوجه کشی مناسب است. از این رو اگر در محل مورد استفاده دستگاه هوا سرد باشد باید از تجهیزات گرمایشی (گرمایش پاک) که اکسیژن اتاق را مصرف نمی کنند، بهره ببرید.

چقدر فضا نیاز دارم؟

فضای مورد نیاز دقیقا به ظرفیت جوجه کشی که قصد آن را دارید بستگی دارد. به طور کلی دستگاه های جوجه کشی فضای بسیار کمی اشغال میکنند. البته باید محل مورد استفاده دستگاه فضای کافی برای جوجه های تازه متولد شده نیز داشته باشد. بسیاری از افراد جوجه کشی را در یک اتاق اضافی منزل و یا حتی گاراژ انجام میدهند.

چطور از جوجه کشی کسب درامد داشته باشم؟

درآمد شما به نوع پرنده بستگی دارد. پرنده های زینتی و گران قیمت بازار خرید و فروش خود را دارند. شما می توانید با تهیه تخم نطفه دار انواع پرنده زینتی، اقدام به جوجه کشی از آن نمایید. سپس جوجه ها را به مدت کوتاه پرورش دهید و آنها را به فروش برسانید. بعنوان مثال تخم نطفه دار طاووس هندی 80 هزار تومان قیمت دارد. ولی جوجه طاووس بالای 300 هزار تومان قیمتش می باشد که طبیعتا طاووس بالغ نیز از قیمت بسیار بیشتر برخوردار خواهد بود.

اما علاوه بر پرنده های زینتی می توانید با پرورش و فروش جوجه های یک روزه مرغ، بوقلمون، غاز، بلدرچین، کبک، و... نیز کسب درامد داشته باشید.

فرایند جوجه کشی چگونه انجام میگیرد؟

برای تبدیل تخم های نطفه دار به جوجه چندین عامل دخیل هستند که مهمترین آنها دما، رطوبت، چرخش مناسب و تهویه کافی می باشند. در بیشتر دستگاه های جوجه کشی سیستم های اتوماتیک برای تأمین دما، رطوبت، چرخش و تهویه طراحی میشود. علاوه بر این کنترلر جوجه کشی برخی از دستگاه ها دارای تنظیمات اتوماتیک برای جوجه کشی از پرنده های مختلف می باشد که فرایند جوجه کشی را برای کاربر بسیار آسان نموده است.

برای انجام جوجه کشی از تخم های نطفه دار نژاد یک پرنده باید دوره جوجه کشی، میزان دما و رطوبت ستر و همچنین دما و رطوبت هچر مربوط به آن نژاد را بدانید. کتاب های مرجع در این زمینه موجود می باشند که تمامی اطلاعات لازم برای جوجه کشی از نژادهای مختلف یک پرنده را کامل توضیح داده اند. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از این منابع استفاده کنید.

چقد طول میکشد تا از طریق جوجه کشی به درامد برسم؟

پاسخ به این سؤال بستگی به پرنده مد نظر دارد. زیرا دوره جوجه کشی و مدت زمان تبدیل تخم نطفه دار به جوجه در تمامی پرنده ها یکسان نیست. طول دوره جوجه کشی برای بیشتر پرنده ها کمتر از 30 روز میباشد. بعنوان مثال طول دوره جوجه کشی مرغ، 21 روز و مدت زمان جوجه کشی غاز 35 روز طول میکشد. بنابراین می توان گفت پس از تقریبا یک ماه می توان با فروش جوجه های یک روزه به درامد رسید. در زمینه فروش جوجه های یک روزه نگران نباشید، زیرا میزان تقاضا در این بازار زیاد است.

در عرض یک سال چقدر می توانم از این طریق کسب درامد داشته باشم؟

پاسخ به این سؤال نیز بستگی به ظرفیت جوجه کشی دارد. مسلما هر چقدر ظرفیت جوجه کشی که انجام میدهید بیشتر باشد، سود بیشتری به دست خواهید آورد. زمان برگشت سرمایه نیز به نوع دستگاه و همچنین پرنده مد نظر بستگی دارد. معمولا سود حاصل از جوجه کشی پرنده های زینتی بالا می باشد و افراد کمتر از 3 ماه سرمایه اولیه خود را به دست می آورند. البته فاکتورهای مهمی بر میزان سودهی جوجه کشی تأثیر گذار می باشند. تجربه اپراتور جوجه کش، کیفیت دستگاه جوجه کشی و کیفیت تخم های نطفه دار و رعایت اصول جوجه کشی مهمترین این عوامل می باشند.

 

 

اگر قبل از شروع جوجه کشی و یا بعد از آن به مشاوره نیاز داشته باشم، چه کنم؟

ما مفتخریم که امروزه در این عرصه گارانتی و خدمات پس از فروش گسترده و جامع به مشتریان ارائه میدهیم. ارائه مشاوره رایگان به منظور انتخاب بهترین محصول، ارزیابی و درک نیاز مشتری تخصص ما می باشد. کارشناسان و مشاوران ما با ارزیابی و تشخیص دقیق نیاز شما، بهترین راهنمایی ها را به شما ارائه خواهند داد. برای مطالعه سایت دستگاه جوجه کشی (https://joojekeshi.com/ ) کلیک کنید .

 این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۱۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟

سامانه اعتبارسنجی که قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ تکمیل شود، به دلیل عدم همکاری برخی دستگاه‌ها مانند تامین اجتماعی، ثبت احوال، بنیاد ملی نخبگان و فراجا به مرحله رونمایی نرسیده است و انتظار می‌رود جهت به عقب نیفتادن رونمایی از سامانه، هرچه زودتر اطلاعات مورد نیاز برای سامانه اعتبارسنجی از طرف این سازمان‌ها تکمیل شود.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو – مرضیه کوثری: اعطای تسهیلات خرد به متقاضیانی که تاکنون سابقه دریافت وام نداشته اند، دو دیدگاه متفاوت را در بر می‌گیرد. دیدگاه اول از طرف بانک مورد انتخاب متقاضی است که معیاری برای شناخت و خوش‌حسابی مشتری درخصوص بازپرداخت وام ندارد، از این جهت ممکن است در مراحل اولیه اعطای تسهیلات سختگیری کند یا وام با میزان کمتری از حالت عادی به متقاضی پرداخت کند. دیدگاه دوم مربوط به شخص درخواست‌کننده تسهیلات است؛ صرفا به این دلیل که متقاضی تاکنون تسهیلاتی دریافت نکرده است، بانک با برخورد‌های سختگیرانه و مراحل فرسایشی و طولانی، دریافت وام را کاری غیرممکن نمایش می‌دهد.

 

برای تعدیل این دو دیدگاه، نظام اعتبارسنجی به میان آمد تا فرآیند اعطای تسهیلات خرد را تسهیل کند. بر این اساس، آیین‌نامه سنجش اعتبار در سال ۱۳۸۶ به تصویب هیات دولت رسید که طبق آن، یک شرکت اعتبارسنجی با مشارکت مؤسسات اعتباری و شرکت‌های بیمه شکل گرفت. این شرکت وظیفه داشت تا اطلاعات سابقه دریافت تسهیلات بانکی افراد را جمع‌آوری کند و یک نمره اعتباری به افراد اختصاص دهد. مشکل اصلی این آیین‌نامه محدود بودن نمره اعتباری صرفا به افرادی بود که تسهیلات دریافت می‌کنند؛ درصورتی که بسیاری از متقاضیان تسهیلات، برای اولین بار است که درخواست وام خود را ثبت می‌کنند.

 

در پی حل این مشکل، سال ۱۳۹۸، دولت دوازدهم تصمیم به اصلاح این آیین‌نامه گرفت. از مهم‌ترین تغییراتی که در آیین‌نامه جدید نظام اعتبارسنجی لحاظ شده بود، ملزم کردن همه دستگاه‌هایی بود که اطلاعات تحت اختیار آن‌ها، به نوعی می‌توانست برای افزایش دقت سامانه اعتبارسنجی مفید باشد. اطلاعاتی مانند، سابقه پرداخت قبوض، مالیات و جرایم، نداشتن سوءسابقه مربوط به مسائل مالی و... شامل اطلاعات مورد نیاز سامانه اعتبارسنجی می‌شدند.

 

طبق اعلام مسؤوولان کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در چهارم اسفند سال گذشته، بخش کمی از اطلاعات مورد نیاز سامانه اعتبارسنجی باقی مانده بود که اگردستگاه‌های مربوطه همکاری می‌کردند و آن اطلاعات در اختیار پایگاه داده بانک مرکزی قرار می‌گرفت؛ احتمال می‌رفت که سامانه اعتبارسنجی جدید تا پایان سال جاری رونمایی شود.

 

اما مشخصا این اطلاعات در اختیار بانک مرکزی قرار نگرفت و رونمایی از سامانه اعتبارسنجی مجددا به تعویق افتاد. برطبق آخرین اطلاعات، ۲۷ فروردین سال جاری، کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی جلسه‌ای با موضوع «عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری (سامانه اعتبارسنجی)» با حضور دستگاه‌های مربوطه این سامانه برگزار کرد. در مشروح صورت جلسه، ضمن تقدیر از دستگاه‌هایی که در ارائه اطلاعات همکاری کرده اند، در قالب مصوباتی به سازمان‌هایی که عملکرد لازم را نداشته‌اند تذکر داده شد تا اطلاعات مورد نیاز را در اسرع وقت به پایگاه داده اعتباری ارائه کنند.

 

براساس بند‌های ۲، ۵، ۸ و ۹ این مصوبه به ترتیب معین شد که اطلاعات تخلفات رانندگی توسط فراجا، اطلاعات مربوط به بیمه اشخاص توسط سازمان تامین اجتماعی، تاریخچه محل اقامات و مشخصات اعضای خانوار توسط سازمان ثبت احوال و استعلام نخبگی توسط بنیاد ملی نخبگان تعیین و تکلیف شود. غفلت دستگاه‌های نامبرده در ارائه اطلاعات توجیهی نداشته و صرفا رونمایی از سامانه اعتبارسنجی را با مشکل مواجه می‌کند.

 

کمتر از یک ماه دیگر تا شروع به کار مجلس سیزدهم باقی مانده است و در صورتی که داده‌های مورد نیاز برای سامانه اعتبارسنجی تکمیل نشود یا به بلوغ حداقلی جهت رونمایی نرسد، با ورود مجلس بعدی تکمیل این سامانه چندین ماه به تعویق خواهد افتاد.

 

علاوه بر این موارد، براساس مصوبه جلسه کمیسیون اصل ۹۰، با توجه به ارائه سرویس‌های اطلاعاتی مختلف به بانک مرکزی، مقرر شد این بانک حداکثر تا یک ماه آینده، فاز اول مدل جدید اعتبارسنجی را جهت بهره‌برداری فراهم کند؛ بنابراین سازمان های مربوطه باید نهایت همکاری را در عرضه اطلاعات جهت اتمام فرایند سامانه اعتبارسنجی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • نحوه پرورش درخت انبه با کمک میوه آن در گلدان خانگی (فیلم)
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟