Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@09:24:37 GMT

ساخت دستگاه جوجه کشی با کمترین هزینه

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۳۵۲۳۲

ساخت دستگاه جوجه کشی با کمترین هزینه

با توجه به اینکه ساخت دستگاه جوجه کشی با جعبه مقوایی هزینه کمتری دارد و به نسبت بسیار ساده تر می باشد ما در اینجا روش ساخت دستگاه جوجه کشی با کارتن را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، برای ساخت دستگاه جوجه کشی می توان از جعبه مقوایی و باکس کارتنی، یخدان و یخچال قدیمی و حتی ظرف پلاستیکی درب دار نیز استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین انتخاب نوع بدنه کاملا به شما بستگی دارد که به کدام یک از آنها دسترسی دارید. با توجه به اینکه ساخت دستگاه جوجه کشی با جعبه مقوایی هزینه کمتری دارد و به نسبت بسیار ساده تر می باشد ما در اینجا روش ساخت دستگاه جوجه کشی با کارتن را به شما آموزش می دهیم.

 

وسایل مورد نیاز برای ساخت دستگاه جوجه کشی با کارتن

یک عدد باکس مقوایی و یا جعبه کارتنی یک عدد لامپ معمولی 100 وات یک متر سیم به همراه سرپیچ لامپ و دو شاخه یک عدد ظرف پلاستیکی کوچک یک عدد دماسنج و رطوبت سنج معمولی یک عدد طلق چسب قطره ای و پیچ گوشتی

مرحله اول: سیم پیچی لامپ

هدف از نصب لامپ در داخل کارتن، تأمین گرمای جوجه کشی می باشد. چراکه لامپ های رشته ای در حین روشن ماندن، حرارت نیز ایجاد میکنند. سیم پیچی لامپ بسیار ساده می باشد. برای این کار لازم است که دو سر سیم را به سرپیچ و دو سر دیگر آن را به دو شاخه وصل نمایید.

مرحله دوم: تهیه محل نصب لامپ

برای نصب لامپ در داخل کارتن لازم است که بر روی یکی از دیواره های کارتن سوراخی کوچک ایجاد کنید. قطر سوراخ باید کمی کوچکتر از سرپیچ لامپ باشد تا بتوان لامپ را در آن محل نصب نمود. سرپیچ لامپ را در داخل کارتن نصب کنید و اطراف آن را به خوبی چسب بزنید تا سرپیچ در آن محل ثابت شود.

مرحله سوم: ایجاد دریچه های تهویه

در جوجه کشی از تخم های نطفه دار لازم است که هوای کارتن تهویه شود. برای این منظور نیز لازم است که بر روی دیواره هایی که روبروی هم هستند دو سوراخ به قطر یک سانتی متر ایجاد کنید. توسط این دریچه ها حتی میتوان تا حدودی دمای داخل کارتن را هم کم و زیاد کرد. برای اینکار کافی است که ورودی دریچه ها را باز و بسته کنید. توجه داشته باشید که در طول جوجه کشی همیشه باید هوای داخل کارتن تهویه شود و به داخل آن اکسیژن تازه برسد. در غیر اینصورت تخم های نطفه دار تلف خواهند شد.

مرحله چهارم: نصب طلق

هدف از نصب طلق بر روی درب و یا یکی از دیواره های کارتن، نمایش داخل کارتن می باشد. بدین ترتیب شما می توانید در زمان های مختلف مخصوصا دوران هچ، وضعیت تخم ها را مشاهده نمایید. برای این منظور بر روی درب و یا یکی از دیوراه های کارتن یک برش کوچکتر از ابعاد طلق ایجاد کنید. سپس طلق را بر روی محل برش خوردن بچسبانید. بدین ترتیب بدون باز کردن درب کارتن شما می توانید داخل آن را مشاهده نمایید. همچنین این عمل به شما کمک می کند تا بهتر بتوانید دمای جوجه کشی را کنترل نمایید. چرا که با هر بار باز و بسته شدن درب کارتن، دمای داخل آن دچار نوسان شده و در نتیجه آن به تخم ها شوک دمایی وارد می شود.

مرحله چهارم: قرار دادن ظرف آب در داخل کارتن

هدف از قرار دادن ظرف آب در داخل کارتن تأمین رطوبت جوجه کشی می باشد. رطوبت مورد نیاز در دستگاه جوجه کشی صنعتی معمولا به روش اتوماتیک و با پمپ آب و انواع دستگاه رطوبت ساز تأمین میشود. اما در دستگاه دست ساز می توان با قرار دادن آب در نزدیکی لامپ تا حدودی رطوبت مورد نیاز جوجه کشی را تأمین نمود. در ادامه اگر نیاز باشد که رطوبت را افزایش دهید لازم است که یک عدد ابر اسفنجی در داخل ظرف آب قرار دهید.

مرحله آخر: اضافه نمودن تخم های نطفه دار به داخل کارتن

برای جوجه کشی لازم است که حتما از تخم های نطفه دار تازه و سالم استفاده کنید. اگر تخم های نطفه دار مورد استفاده بیش از یک هفته سن داشته باشند، نطفه داخل آنها ضعیف شده و به احتمال قوی به جوجه تبدیل نخواهند شد. در داخل کارتن می توانید از کاه استفاده کنید و سپس تخم های نطفه دار را بر روی آن بچینید.

بعد از قرار دادن تخم های نطفه دار لازم است که برای کنترل دما و رطوبت جوجه کشی از دماسنج و رطوبت سنج نیز استفاده کنید. اگر نوع دیجیتالی آن را تهیه کنید دقیق تر می توانید رطوبت و دمای جوجه کشی را کنترل نمایید. البته با رطوبت سنج و دماسنج ساده نیز تا حدودی می توان دما و رطوبت را کنترل کرد. رطوبت سنج و دماسنج را در داخل کارتن درست مقابل طلق قرار دهید تا بتوانید به سادگی اعداد آنها را بخوانید.

نحوه جوجه کشی از تخم مرغ نطفه دار

جوجه کشی از تخم های نطفه دار مرغ به طور متوسط 3 هفته (21) روز طول میکشد. در طول این مدت دما و رطوبت باید به خوبی کنترل شوند. دوره جوجه کشی پرندگان به دو بخش اصلی ستر و هچر تقسیم میشود. دوره ستر مرغ شامل روز اول تا روز 18 ام بوده و دوره هچر مرغ نیز از روز 19 تا روز 21 ادامه دارد. در زمان ستر دما و رطوبت به ترتیب باید بر روی 37.7 درجه و 60 درصد تنظیم شوند.

همچنین در زمان ستر تخم های نطفه دار هر 2 الی 3 ساعت یکبار باید چرخیده شوند. هدف از چرخش تخم های نطفه دار جلوگیری از چسبیدن نطفه به پوسته داخلی تخم می باشد. در طول شب زمانی که خواب هستید به ناچار عمل چرخش تخم ها متوقف خواهد شد ولی باید سعی کنید که در اولین فرصت مجددا تخم های نطفه دار را بچرخانید.

دقت داشته باشید که در زمان هچر، چرخش تخم های نطفه دار باید متوقف شود تا جوجه ها بتوانند برای خروج از تخم بر روی یک نقطه تمرکز کنند. در دوران هچ دما باید 37.2 درجه و رطوبت 70 درصد باشد. همچنین در این ایام نباید درب کارتن را باز کنید. در زمان خروج جوجه ها از تخم عجله نکنید. اجازه دهید که جوجه ها به مدت 24 الی 36 ساعت در درون کارتن باقی بمانند. سپس آنها را بیرون آورده و با محلول آب شیرین تغذیه نمایید.

جوجه کشی از تخم های نطفه دار فرایندی بسیار هیجان انگیز و لذت بخش می باشد. همین طور این کار بسیار حساس بوده و باید دما و رطوبت و چرخش و تهویه به خوبی کنترل شوند. از آنجایی که دستگاه های دست ساز ایرادهای زیادی دارند، در بیشتر مواقع نمی توان با این مدل دستگاه ها به نتایج رضایت بخش رسید. اگر به جوجه کشی علاقه مند هستید و می خواهید به صورت حرفه ای آن را انجام دهید بهتر است که به فکر خرید دستگاه جوجه کشی خانگی باشید. در بازار نمونه های حرفه های و خانگی و حتی ارزان قیمت دستگاه جوجه کشی و در ظرفیت های متنوع موجود می باشد.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: دستگاه جوجه کشی لوازم کشاورزی ساخت دستگاه جوجه کشی تخم های نطفه دار جوجه کشی از تخم داخل کارتن دما و رطوبت قرار دادن رطوبت سنج داخل آن یک عدد بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۵۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل تاثیرگذار بر کپک زدن فرش

ظاهر کپک روی فرش، علامتی از عدم تمیزی موثر و در عین حال یک خطر پنهان برای سلامتی است. این میکروارگانیسم‌ها، نه تنها بوی ناخوشایندی را در فضا ایجاد می‌کنند بلکه ممکن است به بافت فرش آسیب برسانند و باعث بروز مشکلات تنفسی و حساسیت در افراد مختلف شوند. بنابراین، هرگونه نشانه‌ای از وجود کپک روی فرش باید به جدیت مورد بررسی قرار گیرد و اقدامات لازم برای پاکسازی و بهبود وضعیت فوری انجام شود. تماس با متخصصان قالیشویی معتبر و با تجربه، مانند قالیشویی در مشهد ، بهترین گزینه برای حل این مشکلات است. این افراد مجهز به تجهیزات و دانش لازم برای شناسایی و حذف کپک‌ها هستند و می‌توانند فرش‌ها را به شرایط بهداشتی و سالم بازگردانند. به همین دلیل، توصیه می‌شود که در صورت مشاهده کوچکترین نشانه‌ای از کپک روی فرش، بدون تاخیر به اینگونه افراد متخصص مراجعه کرده و اقدامات لازم را برای پاکسازی و ضدعفونی فرش انجام دهید. این کار علاوه بر حفظ سلامتی شما و خانواده‌تان، به دوام و بهترین استفاده از فرش‌هایتان کمک خواهد کرد.

کپک فرش چیست و عوامل موثر کپک؟

کپک فرش نشانگر رشد قارچ‌های رطوبتی روی سطح فرش است. این قارچ‌ها به طور معمول با نام‌هایی مانند موس، قارچ ریشه‌ای یا فونجی شناخته می‌شوند. این قارچ‌ها به صورت مجموعه‌ای از میکروارگانیسم‌ها هستند و در محیط‌های مرطوب و محیط‌هایی که هوای آن‌ها کافی نباشد برای ماندگاری، رشد و گسترش می‌یابند. کپک روی فرش در صورتی ماندگاری طولانی مدت سلامت و طول عمر قالی و قالیچه‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد و سلامت انسان را به خطر میندازد. بنابراین برای حل این مشکل و جلوگیری از آسیب فرش باید با دیدن کوچکترین قارچ یا کپک روی فرش سریعا با یک قالیشویی معتبر نظیر قالیشویی در قم تماس بگیرید. اما چه عواملی سبب ایجاد کپک می‌شوند. برخی از عوامل ایجادکننده کپک به شرح زیر است:

رطوبت: رطوبت یکی از عوامل اصلی ایجاد کپک است. فرش‌ها که به دلیل موقعیت آنها ممکن است در معرض رطوبت هوا قرار بگیرند، ممکن است با رطوبت محیط و حتی تماس با مایعاتی مانند آب، به رشد کپک دچار شوند.

هوازی: قارچ‌های کپک از روی هوا به سطوح فرش منتقل می‌شوند. اگر هوای محیط داخلی آلوده باشد، احتمال ایجاد کپک بر روی فرش بیشتر می‌شود.

دما: دما نیز می‌تواند بر رشد کپک تأثیرگذار باشد. دماهای معمولی و معتدل، همراه با رطوبت، محیط مناسبی برای رشد کپک فراهم می‌کنند.

تهویه نامناسب: اگر فرش‌ها به طور کامل تهویه نشوند و هوای پیرامون آنها به درستی جریان نیابد، این می‌تواند برای رشد کپک موجب شود.

به طور کلی، برای جلوگیری از ایجاد کپک بر روی فرش، مهم است که فرش‌ها در معرض رطوبت و هوازی مناسب قرار نگیرند و همچنین به منظور حفظ تهویه مناسب، از تهویه و ارتفاع محیط اطمینان حاصل شود. همچنین تمیزی و نگهداری منظم از فرش‌ها نیز می‌تواند در کاهش خطر ایجاد کپک موثر باشد.

چگونه در منزل کپک فرش را از بین ببریم؟

همانطور که در بالا مطالعه کردید، به منظور از بین بردن کپک روی فرش روش‌های مختلفی وجود دارد که شما می‌توانید با توجه به خواست خود از یکی از آنها بهره بگیرید. در برخی مواقع شما در مراحل ابتدایی پدیدار شدن کپک روی سطح فرش می‌توانید خودتان آن را در خانه و با استفاده از تکنیک‌های خانگی از آسیب و پوسیدگی جلوگیری کنید. توجه داشته باشید که در صورت مشاهده آسیب دیدگی و پوسیدگی روی بافت فرش به هیچ عنوان اقدام خودسرانه‌ای انجام ندهید و سریعا از یک متخصص برای از بین بردن کپک و همچنین مرمت فرش خود کمک بخواهید.

مراحل از بین بردن قارچ و کپک فرش

برای پاکسازی کپک از روی فرش، روش‌های مختلفی وجود دارد که می‌توان از آن‌ها بهره برد. این روش‌ها نه تنها به کاهش رطوبت و بوی نامطبوع فرش کمک می‌کند بلکه موجب از بین رفتن کپک و قارچ‌های موجود نیز می‌شوند.

اولین گام مهم در اقدام برای پاکسازی کپک از روی فرش، باز کردن تمام درب و پنجره‌های خانه است تا فرش در معرض جریان هوای طبیعی قرار گیرد. این کار موجب کاهش رطوبت فرش و از بین رفتن بوی نامطبوع آن می‌شود.

استفاده از شوینده‌های مناسب و شیمیایی نیز یک راه حل موثر برای پاکسازی کپک است. با استفاده از این شوینده‌ها، می‌توانید به طور کامل کپک را از روی فرش پاک کنید و از آسیب بیشتر به آن جلوگیری کنید.

همچنین، قرار دادن فرش در معرض نور خورشید به مدت کوتاه می‌تواند به کاهش رطوبت و از بین بردن کپک‌های موجود روی تاروپود فرش کمک کند. اما باید به این نکته توجه داشت که در صورت رسوخ رطوبت به تاروپودهای زیرین فرش، این روش قابل اعتماد نیست.

استفاده از جوش شیرین یکی دیگر از روش‌هایی است که می‌تواند به کاهش رطوبت و کپک روی فرش کمک کند. با استفاده از جوش شیرین، می‌توانید رطوبت را به خود جذب کرده و بوی بد فرش را از بین ببرید.

در نهایت، استفاده از اسپری‌های ضد قارچ و شوینده‌ها نیز یک راه حل موثر برای پاکسازی کپک از روی فرش است. با استفاده از این محصولات، می‌توانید به طور کامل کپک را از روی فرش پاک کنید و از دوام و طول عمر آن مراقبت کنید.



عوارض فرش کپک زده

آسیب‌های ناشی از وجود کپک روی فرش بیش از گذشته نشانگر جدیت و اهمیت این مسئله برای سلامتی افراد و همچنین حیوانات خانگی است. بروز مشکلات تنفسی مانند سرفه و خس خس سینه، حساسیت‌های پوستی و ناراحتی‌های چشمی ممکن است ناشی از حضور کپک در محیط فرش باشد. این مسئله برای افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیفتری هستند، مانند کودکان و افراد مسن، بسیار خطرناک‌تر است.

به طور کلی، حفظ تمیزی و بهداشت فرش‌ها به‌عنوان بخشی از مراقبت از سلامتی خانواده، ضروری است. اقداماتی همچون پاکسازی دوره‌ای و حفظ رطوبت کنترل شده در محیط، می‌تواند به بهبود کیفیت هوای داخلی و جلوگیری از بروز مشکلات سلامتی کمک کند.

سخن پایانی

همانطور که در این مطلب مطالعه کردید از بین بردن کپک فرش کار به نسبت سختی است و زمانی که فرش شما دچار کپک‌زدگی می‌شود، بهتر است هر چه زودتر برای حل آن از یک متخصص کمک بگیرید. قالیشویی در رشت یکی تا از بهترین قالیشویی‌های معتبر هستند که با بهره از تجهیزات مدرن و کادری مجرب خدماتی با کیفیت به شما مشتریان ارائه می‌کنند.





 

دیگر خبرها

  • ۱۵۰ میلیون تومان هزینه هر سورتی پرواز بالگرد اورژانس
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • چمبر تست دما و رطوبت چیست؟
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • عوامل تاثیرگذار بر کپک زدن فرش
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟