Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماشین جوجه کشی دستگاهی مخصوص به منظور شبیه سازی جوجه کشی از تخم های نطفه دار می باشد. این دستگاه تمامی مواردی که مرغ مادر به منظور تولد جوجه انجام میدهد را به صورت مکانیزه انجام داده تا جوجه از داخل تخم خارج شود . فرایند انجام اینکار در صورت استفاده از قطعات استاندارد می تواند به آسانی و با کمترین میزارن تلفات انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصطلاحات جوجه کشی :

در این بخش به بررسی برخی از اصطلاحات جوجه کشی و همینطور قطعات حیاتی دستگاه جوجه کشی خواهیم پرداخت.

ستر در جوجه کشی : ستر به دوره ای از جوجه کشی گفته میشود که طی آن نطفه در داخل تخم شروع به رشد میکند و با مهیا کردن دما و رطوبت و همینطور چرخش مناسب ، امکان تبدیل شدن آن به جوجه افزایش پیدا میکند.

این دوره طول بیشتر جوجه کشی را به خود اختصاص می دهد. برای مثال در مرغ ، طول جوجه کشی 21 روز می باشد که 18 روز آن به ستر اختصاص دارد. در ستر تخم نطفه دار باید به صورت مرتب و در بازه های زمانی مشخصی چرخانده شود. این چرخ از چسپیدن نطفه به دیواره جلوگیری میکند. این عمل با توجه به شبیه سازی عمل غریزی مرغ مادر طراحی شده است که در زمان هایی مشخص اقدام به چرخاندن تخم ها میکند.

هچر در جوجه کشی : دوره ی هچر بیشتر به 3 تا 2 روز پایانی جوجه کشی اختصاص دارد. در این دوره جوجه ها اقدام به شکستن دیواره ی تخم کرده و از تخم خارج میشوند. با توجه به این مورد نیاز است که پوسته ی تخم ها نرم تر شود ، در نتیجه در این دوره رطوبت افزایش پیدا میکند تا شرایط برای خروج تخم ها تسهیل تر شود.

در دوره ی هچر چرخش متوقف میشود. این مورد در انواع دستگاه جوجه کشی خانگی به صورت اتوماتیک انجام میشود. یعنی دستگاه به گونه ای تنظیم میشود که در روز هجدهم (برای مثال در مورد پرنده مرغ) چرخش متوقف شده و رطوبت افزایش پیدا کند.

البته توجه داشته باشید که دما ، رطوبت و میزان گردش تخم های نطفه دار برای پرنده های مختلف متفاوت میباشد .

راندمان جوجه کشی : منظور از راندمان جوجه کشی تعداد جوجه های خارج شده از تخم نسبت به کل تعداد تخم هایی می باشد که در ابتدا داخل دستگاه قرار داده شده است. عوامل مختلفی در کاهش راندمان دستگاه های جوجه کشی تاثیر گذار می باشد که از آنها میتوان به تنظیم نادرست دما و رطوبت ، الودگی های موجود در تخم ها ، کیفیت پایین نطفه ها ناشی از عدم تغذیه ی مناسب گله و عدم توجه به بهداشت مناسب گله مادری و ... اشاره کرد.

نطفه سنجی : نطفه سنجی یا نوربینی فرایندی است که در آن تخم های نطفه دار زیر نور قوی قرار میگیرند تا مشخص شود که این تخم ها نطفه دارند یا بدون نطفه هستند . در دستگاه های جوجه کشی اگر طول دوره ی جوجه کشی را به 4 دوره تقسیم کنید ، در دوره ی دوم و سوم نطفه سنجی انجام میگیرد. لازم است که در صورت مشاهده ی تخم های بدون نطفه ، اقدام به خارج کردن این تخم ها گرفته تا شرایط مناسبتری برای جوجه کشی تخم های سالم ایجاد شود.

برای مثال در پرنده ی مرغ در روز 7 و 14 نطفه سنجی انجام میگیرد. اگر در روز 7 رگه های خونی مشاهده نشود این تخم بدون نطفه است و اگر در روز 14 سیاهی داخل تخم مشخص نشود ، معلوم میشود که نطفه داخل تخم رشد نکرده و بدین ترتیب تخم بدون نطفه می باشد.

انواع دستگاه های جوجه کشی :

دستگاه های جوجه کشی از نظر نوع عملکرد ، ظرفیت و کاربری به دو دسته دستگاه های جوجه کشی خانگی و صنعتی تقسیم بندی میشوند.

دستگاه جوجه کشی خانگی : انواع دستگاه جوجه کشی خانگی به منظور استفاده در منزل طراحی و تولید میشوند. این دستگاه ها دارای ابعاد کوچکی بوده و در نتیجه حمل و نقل آن ها بسیار اسان می باشد. از سویی دیگر این دستگاه ها به گونه ای طراحی می شوند که امکان جوجه کشی از آنها برای کاربران آماتور به راحتی مقدور باشد. از این رو کاربر بدون نیاز به آشنایی با سیستم های پیشرفته ی جوجه کشی می تواند اقدام به استفاده از این دستگاه ها کرده و اطلاعات خود در این زمینه را افزایش دهد.

دستگاه جوجه کشی صنعتی : این نوع از دستگاه ها بیشتر برای کاربرانی تهیه میشود که اشنایی قبلی با دستگاه های جوجه کشی داشته باشند. دستگاه جوجه کشی صنعتی در ظرفیت های مختلفی تا چند ده هزار نیز قابل ساخت و طراحی می باشد. در این دستگاه ها بیشتر از اینکه توجه به زیبایی و امکانات ظرافتی دستگاه شود، توجه بر روی کارکرد و کیفیت قطعات دستگاه متمرکز میشود . دستگاه های جوجه کشی صنعتی طول عمر بالایی دارند و از این رو تولید کننده باید نسبت به تولید محصولی که امکان استفاده برای چندین سال متوالی را داشته باشد توجه کافی را کند.

ماشین های انکباتور صنعتی توانایی جوجه کشی از همه نوع جوجه ها را دارند ولی با توجه به ظرفیت بالا بیشتر برای پرنده هایی که نیاز به جوجه کشی در تعداد بالا دارند مورد استفاده قرار میگیرند. این دستگاه ها دارای برد جوجه کشی مخصوص و حرفه ای می باشند که امکانات جانبی کمی در آنها تعبیه میشود و بیشتر بر کیفیت فنی آنها تاکید میشود.

آیا ساخت دستگاه جوجه کشی عقلانی است ؟

امکان ساخت دستگاه جوجه کشی توسط کاربر نیز وجود دارد ولی این مورد بیشتر به توانایی فنی فرد و ابزارهای در دسترس او برمیگیرد. برخی از این ابزارها قیمت بالایی داشته به طوری که میتوانند سبب افزایش قیمت دستگاه دستساز خانگی، نسبت به دستگاه اتوماتیک کارخانه ای شوند که نشان از عدم به صرفه بودن ساخت دستگاه های اینچنینی در خانه می باشد .

اما برای تست و افزایش تجربه ، در صورتی که هزینه ی تمام شده ی دستگاه کم باشد می توان اقدام به ساخت دستگاه جوجه کشی نیز کرد.

سخن پایانی :

در این نوشتار به بررسی کلی اصطلاحات مورد استفاده در جوجه کشی و آشنایی مختصر با دستگاه های جوجه کشی خانگی و صنعتی پرداختیم. برای افزایش اطلاعات خود در مورد جوجه کشی و روش های انجام آن می توانید به آدرس https://www.andisheh-sabz.com/ مراجعه کنید . اندیشه سبز از بزرگترین تولید کنندگان دستگاه های جوجه کشی می باشد که در وبسایت آن امکان مقایسه ی ویژگی های انواع دستگاه های جوجه کشی مهیا شده است.

پربیننده ترین تکرار سقوط دهه۶۰ در انتظار دلار؟ آغاز فعالیت‌های آموزشی مدارس از فردا فواید جالب مصرف تخم مرغ فوری/ قیمت جدید مرغ اعلام شد ۷کلانشهر نارنجی شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دستگاه جوجه کشی برجام دستگاه های جوجه کشی دستگاه جوجه کشی جوجه کشی خانگی دستگاه ها انواع دستگاه ساخت دستگاه جوجه کشی ی جوجه کشی نطفه دار ی دستگاه داخل تخم تخم ها دوره ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۴۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بنابر آمار‌های اعلامی قبل از سیاست افزایش جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری، بخشی از مرغ مورد نیاز از طریق واردات تامین می‌شد و به رغم آنکه تا چندماه پیش واردکننده مرغ از ترکیه بودیم، اما از اسفندماه به صادرکننده این محصول پروتئینی تبدیل شدیم.

با توجه به پتانسیل صنعت مرغداری، امکان تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد، درحالیکه به رغم افزایش سرانه مصرف مرغ ناشی از نوسانات قیمت گوشت قرمز حداکثر ۲ میلیون تن مرغ مورد نیاز است که این امر بدان معناست که به شرط تامین زیرساخت‌های لازم و حذف قیمت گذاری دستوری، امکان صادرات حداقل یک میلیون تن مرغ به بازار‌های هدف وجود دارد که با احتساب نرخ ۲.۲ تا ۲.۳ دلار هرکیلو مرغ صادراتی، ارزآوری قابل توجهی نصیب کشور می‌شود.

طبق آمار‌های اعلامی در آذرماه ۱۴۱ میلیون قطعه، دی ماه ۱۵۲ میلیون قطعه، بهمن بیش از ۱۵۱ میلیون و اسفند ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که با عرضه مرغ‌های جوجه ریزی بهمن ماه در ایام نوروز و ماه رمضان نیاز است که مازاد تولید از سطح بازار جمع آوری شود تا مرغداران متحمل زیان نشوند.

بنابر اذعان مسئولان صادرات مرغ بعداز سال‌ها به عراق انجام شد، این درحالی است که تا ۸ ماه گذشته واردکننده مرغ بودیم؛ لذا اگر مجموع ظرفیت نصب شده ۳ میلیون تن مرغ در کشور بکار گرفته شود، میزان صادرات بیش از پیش افزایش خواهد یافت، هرچه ارزآوری در این بخش بیشتر شود به فعال شدن این ظرفیت‌ها و افزایش تولید کمک می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • امینکو تامین کننده کلیه تجهیزات تاسیساتی
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب
  • مهمترین فاکتورها برای تهیه لوله گازی چیست ؟
  • آیا می توان چراغ خطی را در کف نصب کرد؟
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • آموزش نصب کولر صنعتی آبی